En början på något....

Ja Onlymen vad kom detta namn ifrån ? Det är en liten ide jag har haft ett tag , fast denna kommer jag inte att släppa än om ens på länge haha. och jag kom verkligen inte på något bra namn alls kommer säkert om ångra mig om ett tag, men nu kööör vi!
Som sagt detta inlägg får bli början på något , vad vet jag inte riktigt än...ska först få se om det överhuvudtaget är någon som kommer att besöka mig haha!

Idag känns det som att jag verkligen kommit igång med min träning , det började med ett skönt gym pass som sedan följdes upp med fotbollsträning och fan vad jag hatar att förlora är helt sjukt. Men det känns som att jag har mycket kvar att lära mig inom träningen, främst vad man ska käka , så om det är någon som kikar förbi här så lämna gärna ett tips om kosten, det ska visst va rätt viktigt har jag hört, och synd är väl det.

Detta får bli allt för idag iaf, imorn ska jag se till att få upp en del inlägg så att man kommer igång!

SO LONG!

PS: funderar på att bjuda på ett riktigt roligt youtube klipp varje kväll , och här kommer det första haha, det är så underbart, om det är någon som vill göra det här så ställer jag upp!

http://www.youtube.com/watch?v=Gm-WvIVpNF0&feature=related


Kommentarer
Postat av: Jonna

hehe :) hur är de mitt i natta?

2008-10-06 @ 23:16:08
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Jonna

hehe :) Natt i natti :)

2008-10-06 @ 23:34:24
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

hehe ... :p

allt bra me dej ?

2008-10-07 @ 03:54:45
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej!Vill du tjäna extrapengar på ett väldigt enkelt och kostnadsfritt sätt? Registrera dig då här:http://pengargratis.se/?r=1332och börja samla poäng. Det är väldigt enkelt och helt och håller gratis. ( jag har redan samlat ihop 400 kr ) Du får sedan dina pengar insatta på ditt konto eller om du vill i ett brev på posten. Nu finns även en tävling för medlemmar där man kan vinna en bärbar dator. Du har inget att förlora på detta, du kan endast gå plus!

2008-10-07 @ 13:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0